9012 Győr-Ménfőcsanak, Hármashatár u. 15.
www.dreamdent.hu
machoeszter@gmail.com
06-30-520-7156


DiagnosztikaIngyenes állapotfelmérés és kezelési terv

Minden új pácienssel egy úgynevezett anamnézis lapot töltetünk ki, amely alapján tájékozódunk az Ön általános és fogászati kórtörténetéről (pl. van-e bármilyen alapbetegsége, gyógyszerérzékenysége, stb.). Az első konzultáció alkalmával tisztázzuk, és lehetőleg azonnal kezeljük az akut panaszokat. Összetett beavatkozás esetén, megbeszéljük a választható kezelési variációkat, azok költségeit a kezelési-és a gyógyulási idők figyelembevételével. Teljes tájékoztatást kap a nálunk használatos anyagokról és kezelési eljárásokról.

Panoráma röntgen

Vannak nagyobb méretű röntgenfelvételek, amelyek az egész szájat mutatják, beleértve az összes fogat és csontszerkezetet, amely fogakat tartja, ezt hívják panoráma röntgennek. A panoráma röntgen elengedhetetlen fontosságú a szájüregi szűrővizsgálatokhoz, fogászati státusz megállapításához, szájsebészeti és implantológiai beavatkozásokat megelőzően, fogmegtartó kezeléseknél és fogpótlások elkészítésénél.

A rendelőben digitális panoráma röntgen rendszer működik, melynek legfőbb előnyei a gyorsaság (nincs szükség filmre), a nagyítás, az élesítés, a kontrasztosítás, a méretezhetőség, stb. Óriási előny a digitális röntgenezés területén, hogy a sugárzás dózisát tizedére lehet csökkenteni, szemben a hagyományos röntgenezéssel.

Góckutatás

A fogászati góc egy alattomos baktériumfészek, amely méreganyagokat termel és képes küldeni gyakorlatilag bármely szerv felé. Tehát gócként szerepelnek a szervezetben az olyan krónikus gyulladások, melyekre a szervezet állandóan, elhúzódó immunreakcióval válaszol, amely hosszútávon az immunrendszert gyengíti, állandóan baktériumokat juttat a véráramba, így gyakran alakulnak ki ún. másodlagos betegségek. Ezeket nevezzük gócbetegségeknek ( pl.: tartós ízületi fájdalom, hajhullás…).
Röntgenfelvétellel és alapos, szakértő szájvizsgálattal felfedezhető a fogászati góc. Ez teljesen fájdalommentes, viszont nagyon fontos a megelőzés és az idejében való felismerés szempontjából.